Visit my YouTube channel here.

Drive Angry (2011)

Even in Hell there is compassion.

Jeg hadde likt Drive Angry mer, hadde det ikke vært for det slappe trynet til Nicolas Cage. Nå må det bli slutt på å gi denne idioten flere roller i popcornfilmer med større budsjett, han har virkelig nådd bunnen med Drive Angry. Nicolas Cage har null tilstedeværelse, han virker utbrent og deprimert, helt tom som menneske, og hvordan i helvete skal han da kunne levere noe som skuespiller?

Drive Angry var nok en bedriten 3D-film som ødelegger mye når man ser den i 2D. Jeg er så lei av å se 3D-filmer som alltid skal kaste noe imot seeren når man ikke har 3D-TV. Det føles så billig og galt ut, og jeg hater hele 3D-faenskapet!

Actionscener, pupper og blod redder filmen som har en dårlig historie og en elendig Nicolas Cage i hovedrollen. Actionscenene holder mål, selv med noen ganske dårlige dataeffekter. Atmosfæren er merkelig, jeg fikk følelsen av å se en exploitation-film møter Twin Peaks. Se bare på scenene med William Fichtner, en skuespiller jeg alltid har likt. Hver gang han dukker opp spilles det en merkelig melodi som mer hører hjemme i Twin Peaks når FBI dukker opp. Det gjør Drive Angry til en litt merkelig film, atmosfæren er ganske artig, men den gjør også filmen veldig ujevn.

Drive Angry er en lett og ganske underholdende film med nok av actionscener og kjente fjes. Men når hovedrolleinnehaveren ikke lenger gidder å gi noe av seg selv, så ødelegger han så mye for filmen. Ta kvelden du Nicolas Cage, jeg tror du er ferdig nå, ære har du ikke lenger, så hvorfor fortsette å pine deg selv og ditt publikum? Du skal få lov til å dø, ikke så mange som kommer til å savne deg, kanskje de falske vennene dine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.