Visit my YouTube channel here.

Troy (2004)

I knew your father. He died well before his time. But he was fortunate enough to not have lived long enough to see his son fall.

Troy var en film som aldri falt i smak første gang jeg så den. Som med Kingdom of Heaven ble filmen bedre etter et nytt gjensyn. Troy er visuelt en lekkerbisk av en film med flotte kampscener og gode rolletolkninger. I starten fungerer ikke Brad Pitt så godt som Achilles, men underveis har han og Eric Bana noen fantastiske scener som rørte meg. Brad Pitt er helt konge som Achilles, bevegelser og kampkoreografien når Achilles er i kampsituasjon er bare nydelig å se på.

Noen problemer har Troy, noe av dialogen er ganske råtten så jeg ble pinlig berørt, og selvsagt har vi taperen Orlando Bloom. Herregud, jeg lurer hva hans medskuespillere tenker om denne talentløse fjotten uten følelser. Hvis du synes Orlando Bloom er en god skuespiller etter å ha sett Troy, så kan du gå å henge deg, noe er alvorlig galt med deg! Mannen er totalt blottet for innlevelse og følelser. Mannen har kun et ansiktsuttrykk, øynene er helt døde, faen for en patetisk taper, for en dåre av en skuespiller! Tenk hvis han aldri fikk ødelegge filmer som Kingdom of Heaven, Pirates of the Caribbean og Troy. Jeg ønsker at denne mannen aldri ble født, så ille er han.

Troy byr på det meste av action, drama og blodsøl som du kan ønske deg. Jeg ble overrasket over hvor grafisk Troy er, her spares det ikke på noe. Se bare på slutten når kvinner voldtas og menn henges. Rått og grafisk, herlig energi over det meste. Her er filmen der onde konger leker med livene til de som velger å følge dem. Her er filmen der en taper med navn Paris velger å slakte sine egne så han kan stikke pikken sin i en vakker dame. Hva gjør man ikke for kåthet?

Troy er en film som er som skapt for hjemmekinoen med storslagne kampscener og herlig lydbilde. Historien er ganske gripende, og de fleste skuespillerne i filmen leverer solide rolletolkninger. En solid actionfest med dramatikk og følelser, ikke verst akkurat det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.