Visit my YouTube channel here.

Resident Evil: Apocalypse (2004)

My name is Alice and I remember everything.

Heldigvis regisserte ikke Paul W.S. Anderson Resident Evil: Apocalypse. Det ble en mann som ikke har regissert en eneste film, Alexander Witt, og han gjør en mye bedre jobb enn den bedritne Paul WS. Anderson. Skulle egentlig ikke være mulig, men alt er mulig med Paul W.S. Anderson, den møkkamannen!

Budsjettet er større, filmen ser bedre ut enn forgjengeren og actionscenene er av en helt annen klasse enn det vi fikk se i den første filmen. Dette er og forblir en actionfilm. Man finner ingenting å bli skremt av her heller. Filmene klarer aldri å kombinere action og spenning som man fant i spillene, den saken legger jeg nå død.

Skuespillerne er av blandet kvalitet. De verste skuespillerne er de som spiller skurkene, Umbrella- ansatte. Hvem som finner og ansetter disse skuespillerne må komme fra en annen planet, for her har man lyst til å drepe de talentløse skuespillerne med egne hender. Jeg hater mennesker som ikke takler jobben de er satt til. Det begynner å bli litt for mange av dem nå.

En grei popcornfilm som har det meste man kan ønske seg fra sjangeren. Ikke forvent for mye av Resident Evil: Apocalypse, men den er en god del bedre enn makkverket til eklingen Paul W.S. Anderson.

2 thoughts on “Resident Evil: Apocalypse (2004)”

  1. 5 av 10. Jeg meget fornøyd er. Føler i deg sterk kraft. Fin film anmelder fremtid jeg føler, mer Resident Evil jeg føler riktig er. (De som ikke tar den referansen bør se mer film)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.