Visit my YouTube channel here.

The Three Musketeers (2011)

Musketerene seiler igjen.

De fleste kan historien om de tre musketerer. D’Artagnan samarbeider med de tre musketerer for å stoppe en krig mellom Frankrike og England. Vil de klare å stoppe den onde planen til Richelieu, eller vil han lykkes med å skape en krig mellom de to landene?

The Three Musketeers er ikke så aller verst de første 45 minuttene, men så begynner taperen, Paul W.S. Anderson, å vise sitt manglende talent som regissør. Her er det ikke fekting som dominerer. Neida, her får vi flyvende skip, bulder og brak når det avfyres sikkert hundrevis av kanonkuler. Er det bare meg, eller blir det noe galt med tittelen til filmen når det nesten ikke er noe fekting i filmen?

De fleste vet hvor mye jeg hater Paul W.S. Anderson. Han er ikke god til å veilede skuespillerne han jobber med. Han tenker kun på å stjele andres ideer og bruke mye sakte film, som han sikkert får ståpikk av. I The Three Musketeers bekrefter han mistanken min om at han har en hjerneskade. Han mister grepet om hele konseptet der han presterer å bruke flyvende skip i harde kamper i luftrommet! Det mest skremmende er alle de gode skuespillerne som er med i filmen. En merker jo at han ikke jobber med dem, veileder dem. Men hvordan skal en gjøk som dette veilede andre når han selv mangler en veileder? Hvor er hans verge?

Nei, dette her stemte ikke i det hele tatt. Det visuelle stemmer ikke med tidsperioden handlingen finner sted i, det hele blir for rent og pent. Når det gjelder skuespillerne har Orlando Bloom faktisk blitt en dårligere skuespiller etter en lang pause. En skulle jo ikke tro det var mulig i det hele tatt! Milla Jovovich er like usexy som vanlig. Jeg skjønner bare ikke hvorfor hun skal forsøke å spille sexy i så mange filmer når hun ikke har det som trengs for å være sexy. Noe er galt med verdenen vi lever i.

The Three Musketeers er en høylytt film med en hjerneskadet kaptein som aldri finner land igjen. Navnet på kapteinen? Paul W.S. Anderson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.