Visit my YouTube channel here.

Immortals (2011)

Guder og krigere.

Immortals er en lett forglemmelig film som havner i skyggen av 300. Tarsem Singh er først og fremst en visuell regissør. Jeg har alltid likt hans stil etter The Cell, som jeg regner som hans beste film. Men i Immortals blir stilen identitetsløs når den ligner så mye på 300. Ikke nok med det er det skikkelig irriterende å se at skuespillerne så å si bor foran et stort lerret. Det ødelegger hele produksjonen, Immortals føltes ut som en lavbudsjettfilm når en kun bruker kunstige og kalde dataeffekter. Bakgrunnen kan jo ikke bli mer steril enn dette, eller, George Lucas hadde gjort en dårligere jobb.

Nei, Immortals er ikke en god film. Dette har jeg sett før så mange ganger. Det er ingenting som imponerer her. Dialogen er elendig, spesielt dialogen som kommer ut av munnen til Mickey Rourke trimmer lattermusklene. Stereotypiske rollefigurer uten sjel og varme, de er like kalde som dataeffektene. Hva er poenget med å lage å kjedelige underholdningsfilmer som ikke har en ting nytt å vise? Alt jeg ber om er litt gåsehud på en arm, og et smil som sier at dette er akseptabelt.

Immortals er en trøtt film som lever i skyggen av 300 og Clash of the Titans. Jeg har blitt for gammel til å se filmer uten egen identitet. Immortals stjeler bare andres ideer, og finner ikke på noen nye ideer selv.

2 thoughts on “Immortals (2011)”

  1. Det var møkkafilm ja 😛 2/10
    Håper den nye Clash tingsten som kommer er bedre en gjennomsnittelig iallefall…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.