Visit my YouTube channel here.

Sucker Punch (2011)

Bitches!

Problemet med kvinnelige actionhelter er at det er svært få av dem som er troverdige som nettopp actionhelter. Ingen av kvinnene i Sucker Punch er ekte actionberter, her finner du ikke en Michelle Yeoh eller JeeJa Yanin. Da kjøper jeg aldri rollefigurene som skuespillerne spiller. Kvinnelige filmfans synes det er morsomt og tøft, de kaller det girl power. Jeg kaller det tull og tøys, se til helvete å våkn opp! Michelle Yeoh og JeeJa Yanin er girl power, men de fleste vestlige kvinner vet ikke hvem de er en gang, så da er det ikke så lurt å åpne kjeften sin og si ting man ikke har peil på! Tilbake til kjøkkenet med dere!

Sucker Punch er en film uten energi. Åpningsscenen er det beste med hele filmen, etter det daler kvaliteten betraktelig ned med pene visuelle actionscener uten energi. Det blir så pent, men akk så tomt. Rollefigurene blir man ikke kjent med, de er bare tøyter med horeklær som prater litt piss, og så er det videre til neste oppdrag. Det er ikke en historie i Sucker Punch, man ser bare vakre actionscener med gode effekter og horete jenter i horeklær. Og hvem fant ut at Emily Browning er en actionberte? Hun er ikke en skjønnhet akkurat med sin ekle bleke hud og merkelige ansikt. Se å få noe farge på deg jente, jeg fryser bare jeg ser din bleke hud.

Zack Snyder er en visuell regissør som har begynt å få trøbbel, filmene hans tjener ikke mye penger på kino. Jeg elsker hans visuelle uttrykksform, men nå begynner han å missbruke sakte film for mye. I Sucker Punch benytter han seg av denne formen så mye at det blir fryktelig kjedelig i lengden, og det er heller ingen actionsekvenser jeg husker som ga meg noe spesielt. Mannen har problemer med å fortelle en historie, og han ønsker å være som Quentin Tarantino med mye kjent musikk i hver eneste actionscene. Men der Quentin Tarantino vet å stoppe musikken, fortsetter Zack Snyder med den ene låten etter den andre og spiller dem lenge, så lenge at de mister effekten av hva Zack Snyder forsøker å skape med gnistrende actionscener og kul musikk. Synd at det er så lite som gnistrer i denne meningsløse filmen om ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.