Visit my YouTube channel here.

Punch the Blue Sky (2008)

Dårlige musikere.

Punch the Blue Sky er noe av det dårligste jeg har sett fra Japan. Fra de første minuttene ringte alarmklokkene, noe sa meg at denne filmen måtte jeg slå av, men jeg orket ikke å bytte film, så jeg fullførte dette marerittet av en film.

Punch the Blue Sky har ingen historie å fortelle. Det er null struktur her, det føles ut som om regissør Gô Shibata ønsker å være mer enn det han er, nemlig en kunstner uten talent. Filmen er ikke morsom eller velspilt, den er bare dårlig med lange tagninger uten innhold og dårlige skuespillere.

Jeg elsker små og sære japanske filmer, men det må finnes en mening med filmen. Budskap eller en historie som fenger. Punch the Blue Sky har ingen av delene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.