Visit my YouTube channel here.

Conan the Barbarian (2011)

Run from me… and I will tear apart the mountains to find you! I will follow you to Hell!

Jeg håper filmselskapene vil snart gå på hardere smeller, spesielt de mer påkostede filmene som Conan the Barbarian. Dette er nok en flopp, både når det gjelder kvalitet og inntjening i kroner. Her har du kun middelmådige mennesker bak filmproduksjonen som regissør Marcus Nispel og noen andre tullinger som skrev det bedritne manuset.

Historien er søppel, spesialeffektene holder ikke mål og filmmusikken er grusom. Conan the Barbarian føltes mer ut som en blanding av The Mummy og Prince of Persia: The Sands of Time. Jeg vet at originalen fra 1982 fikk mye kritikk for at den ikke var lik tegneserien, men filmen var så godt gjennomført der den aldri forhastet seg med å fortelle en historie. Filmmusikken var fantastisk, og skuespillerne kledde rollene sine. Alt var så mye enklere, og så kom år 2011 og Conan the Barbarian.

Det jeg først la merke til var kostymene og utseendet til skurkene som alle forsøkte å overgå hverandre med dårlige tenner og latterlige kostymer. Jeg kommer ikke over hvor lite pen Rose McGowan var her, både hennes utseende og hennes klær. Hvem faen gir dette grønt lys? Jason Momoa er elendig som Conan. Han ser ut som en liten pingle, og han er en mye dårligere skuespillere enn Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger var som en kaldblodig robot, haha, Jason Momoa smiler og hygger seg med glimt i øyet. Elendig rolletolkning. Stephen Lang fortsetter å skuffe når det gjelder filmvalg. En så god skuespiller må og burde finne seg roller der det er profesjonelle dyktige folk som lager film, ikke tapere som Marcus Nispel.

Selv med noen fine grafiske voldssekvenser er Conan the Barbarian er drittfilm som igjen viser hva Hollywood gjør galt om dagen og de siste årene. Det kreves stor dyktighet hvis en forsøker å lage en eventyrfilm med fart og spenning, det er derfor det finnes så få gode av denne type filmer. Tenk da å la Marcus Nispel regissere en Conan-film når dette er samme mannen som stod bak katastrofen Pathfinder. I filmsammenheng er Marcus Nispel en stor taper uten egen visjon, mannen har jo ikke egne ideer. I Conan the Barbarian knabbet han også varemerket til Freddy Krueger, du vet hva jeg mener når du ser scenen.

Conan the Barbarian viser oss hva som kan gå galt med en regissør uten talent som kun knabber ideer fra andre, og manusforfattere fra helvete med dårlig smak.

2 kommentarer til «Conan the Barbarian (2011)»

  1. Smerte i mitt hjerte! Jeg har utsatt å se denne siden jeg visste det ville bli smertefullt. Jeg har ett nært forhold til Conan, både filmene med Arnold, bøkene og tegneserien. Arnold filmene og bøkene/tegneseriene er 2 forskjellige univers, siden Milius tok seg mange friheter, men det fungerte, siden han hadde kule skuespillere og er en bra mann. Denne filmen med/av Nispel er bare trist å se, mange unge vil aldri finne ut hvilket magisk univers Howard skapte rundt Conan og alle de andre herlige karakterene, siden de vil gi opp hele greie etter å ha sett denne filmen.

    1. Det som også er synd er at Jason Momoa var god i rollen han spilte i Game of Thrones. Synd at Conan filmen ble så jævla fjollete, for han kunne fungert i en mye mer mørkere film der han ikke hadde sagt så mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: