Visit my YouTube channel here.

Friday the 13th (2009) (Ny anmeldelse)

friday the 13th 09

Hyttetur, Jason Voorhees, igjen.

Her kan du lese min gamle anmeldelse av Friday the 13th (2009).

Siden jeg så alle Friday the 13th-filmene, tenkte jeg at jeg kunne gi nytolkningen en ny sjanse. Det angret jeg på.

Problemet med Friday the 13th som blander elementer fra den andre, tredje og fjerde filmen, er at den er for mørk og alvorlig. Regissør Marcus Nispel gjorde en grei jobb med nytolkningen av The Texas Chainsaw Massacre, men her viser han at han ikke har noe som helst å tilby som regissør, for dette kunne likegodt vært oppfølgeren til nettopp The Texas Chainsaw Massacre.

I Friday the 13th blir Jason Voorhees ødelagt. Han er en mester når han bruker pil og bue, han er jævla treffsikker. Han er ganske smart, han setter ut feller og han er lydløs som dukker opp der du minst venter det. Ikke nok med det torturerer han en person i starten av filmen. Jason Voorhees gjør aldri det, han dreper så fort han er i nærheten av en person. Han driver ikke med tortur i det hele tatt.

Friday the 13th er ikke en Friday the 13th-film i det hele tatt. Dette er en generisk slasherfilm som blir utrolig kjedelig, spesielt når den begynner å repetere handlingen. Da tenker jeg spesielt på den store kjelleren som Jason Voorhees oppholder seg i. Regissør Marcus Nispel liker forlatte hus og bygninger, visuelt sett blir det så kjedelig at jeg måtte lukke øynene i flere minutter for dette er visuelt en stygg og kjedelig film.

Det er inderlig godt at regissør Markus Nispel ikke lenger har en karriere, for fy pokker denne mannen har fått for mange sjanser uten å ha fortjent det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.