Visit my YouTube channel here.

Café Society (2016)

Romantikk i Hollywood.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1

En ung mann som forsøker å starte sitt eget liv, reiser til Hollywood for å jobbe for onkelen som er en mektig agent i Hollywood. Der møter han også en sekretær som jobber for onkelen, og han blir forelsket i henne. Men hun bærer på en hemmelighet som vil etter hvert forandre ting.

Café Society er regissert av Woody Allen, og i hovedrollene finner vi Jesse Eisenberg, Steve Carell og Kristen Stewart.

Nå har aldri undertegnede vært den største fan av Woody Allen, jeg har heller aldri vært stor fan av Jesse Eisenberg og Kristen Stewart. Så du kan si at jeg startet med dårlige kort når jeg skulle sette meg ned for å se Café Society.

Café Society er ikke en dårlig film, men den er heller ikke en kjempegod en. Det er en film som er midt på treet, den har sjarm og den er leken.

Problemet er bare at den mest interessante karakteren er den kriminelle broren til protagonisten. Siden det er han som står på den andre siden av loven så er det han som bringer energi, noe som gjør at man som seer har mer lyst til å følge denne karakteren og ikke den yngre broren som er på jakt etter kjærlighet.

Når det gjelder skuespillerne fungerer Jesse Eisenberg greit nok. Men igjen viser Kristen Stewart at hun ikke har så mye å bringe til bordet. Hun har blitt eldre, men hun føles ikke ut som en kvinne, alt av kroppsspråk sier til meg at hun fremdeles tror at hun er en tenåring. Samtidig merker man at hun er helt blottet for karisma og utstråling.

Jeg skulle ønske at Café Society som film fokuserte mer på den kriminelle broren og Hollywood-maskineriet enn det tunge fokuset på trekantdramaet som finner sted. Det er en leken film, men man finner ikke mye innhold her når det gjelder karakterenes reise. Det blir filmen for lett til. For det skjer større hendelser i protagonistens liv uten at man føler at man har vært igjennom så mye når det gjelder hans reise. For med en spilletid på litt over 90 minutter blir filmen for kort, men samtidig er det sikkert ikke at filmen hadde blitt like underholdende hvis vi måtte se flere minutter av romansen mellom protagonisten og den sjarmløse Kristen Stewart.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er klart og fargene er virkelig varme. Sortnivået er bra, og bildet er passe skarpt.

Dette er selvfølgelig ikke en stor lydfilm. Dialogen er klar og tydelig, sidehøyttalerne blir ikke tatt i bruk så ofte, det er de tre høyttalerne i front som dominerer.

Ekstramateriell:
On the Red Carpet (2 minutter)
Trailers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.