Visit my YouTube channel here.

The Runaways (2010)

Sinte jenter.

Jeg kjenner ikke noe til historien om The Runaways, og det er like greit, for filmatiseringen er ikke noe å rope hurra for. Dakota Fanning begynner å bli voksen. Hun har klart vært den beste barneskuespilleren i Hollywood lenge nå, nå begynner moroa. Vil hun innta tronen i Hollywood som mange har forventet, også undertegnede, eller vil hun møte veggen og ta veien som så mange andre før henne har gjort med festing og dop? Tiden vil vise. Men jeg synes ikke hun kledde denne rollen. Jeg kommer i starten til å se for meg den uskyldige Dakota Fanning, ikke en sminket tøyte som i The Runaways. Det føltes ikke ut som Dakota Fanning i det hele tatt, det ble bare feil. Selvsagt modnes hun, men denne forvandlingen ble for drøy for min del.

Kristen Stewart blunker ikke like mye som hun pleier, takk skal du ha! Men hun takler ikke rollen. Der de beste skuespillerne føles naturlige, gjør ikke Kristen Stewart det. Mørk stemme, sint og en smule lesbisk fungerer ikke. Kristen Stewart spiller en rolle, hun er ikke naturlig nok, da fungerer det ikke for meg. Jeg setter pris på gode karakterskuespillere, det Kristen Stewart gjør her er å ødelegge rollefiguren hun spiller.

Feil skuespillere, en dårlig fortalt historie uten noe bakgrunnshistorie og lite innhold gjør The Runaways til en av de dårligste musikkfilmene som er basert på sanne hendelser jeg har sett. Rollefigurene blir man aldri kjent med, de er umodne og lite sexy, de ser ut som horer, prater som gamle knarkere og er helt innholdsløse. The Runaways er en svak film som kunne vært bedre. Fansen vil nok sette pris på filmatiseringen av denne jentegruppa, jeg lurte på hva jeg så på. Se heller Walk the Line, der har vi en tidløs klassiker.

2 thoughts on “The Runaways (2010)”

  1. Jeg synes Dakota var ekstremt god her, så god at jeg gleder meg til fortsettelsen, mens du har gått over til søsteren hennes som favoritt. Mister du interesse for jenter etter at de passerer 15? hehe. Det var trist at de plasserte Kristen i denne rollen, selv om jeg sa i en annen kommentar her ett eller annet sted at hun var brukbar her (og det står jeg på) så så jeg ved gjensyn at hun ikke passet til rollen sin, og det er dumt, siden denne filmen ikke egentlig handler om The Runaways, men om Joan Jett. Hadde ikke Jett blitt en rockegudinne (ikke for meg, jeg har alltid syntes hun er for soft) hadde denne filmen aldri blitt laget, siden ingen hadde husket “The Runaways”. Jg tror faktisk Emma Stone kunne passet i rollen, siden hun er langt mer komfortabel med sin sexualitet uten å fremstå som sprengkåt hele tiden. Joan Jett var og er en sexuel skapning, ingen tvil om det, da hun er blitt den hippe delen av lespeverden sin største frontfigur.

    1. Ja, det kan virke sånn. Må vel snart bytte ut Elle Fanning, hun har blitt for gammel. Liker lillesøster da jeg synes hun har en veldig naturlig væremåte foran kameraet, men jeg liker selvsagt Dakota også, bare hun ikke ser ut som en sliten hore som i denne filmen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.