Visit my YouTube channel here.

Twilight (2008)

twilight

Death is peaceful – easy. Life is harder.

Vampyrer er inn igjen om dagen. Twilight er en romantisk vampyrfilm for de yngre. Her finner man ikke mye blod og en god historie, ikke i filmen ihvertfall. Det eneste som skjer i Twilight er forholdet mellom de to sentrale rollefigurene. På slutten dukker det opp noen slemme vampyrer, men de blir ikke viet mye tid.

Skuespillerne er ikke av de beste, de klarer så vidt å holde skipet flytende. Kristen Stewart klarer jeg ikke lenger. I alle filmene jeg har sett henne i er hun usikker, stammende, blunkende og har noen merkelige ansiktsuttrykk når hun blir opphisset. Det hjelper heller ikke at hun ligner på Skrik-maleriet av Edvard Munch. Fint hvis hun legger skuespillerkarrièren sin på hylla, for vi trenger henne ikke! Selv om ikke Twilight har det beste manuset klarer hun nesten helt alene å ødelegge hele filmen. Robert Pattinson trenger en hårklipp, han kan ikke gå rundt å tro han er deilig med fem etasjer hår?. Han er den som overbeviser mest i Twilight. En ting som irriterte meg var sminken vampyrene hadde i ansiktet. Ingen reagerte på at de var hvite som kritt på skolen? De skiller seg ikke lite ut heller.

Twilight byr på en kjærlighetshistorie mellom to personer, ikke noe annet. Dybden som trengs i en kjærlighetsfortelling eksisterer ikke i Twilight. Jeg vedder på at bøkene er en god del bedre selv om jeg ikke har lest noen av dem.

Jeg kan ikke si jeg kjedet meg, for jeg måtte holde meg selv igjen så jeg ikke knuste plasmaskjermen når Kristen Stewart dukket opp på skjermen. En harry vampyrfilm som ikke er kul, og som går rett i glemmeboka.

4

6 thoughts on “Twilight (2008)”

 1. hello.

  du/dere skjønner vell ikke romantikken og spenningen i filmen og bøkerne. jeg gir rett og slett o i stjerne til dette tulle av skrift.
  hvis du følger litt med hær, så e faktisk sån ca 85% av 100% av ungdommer og voksne og barn som leser TWILIGHT!!!!
  Og det vil si i usa og mange andre steder i HELE VERDEN er twilight den mest kjente bøkerne/filman…

  det hva alt…

  1. Det forklarer hvorfor amerikanerne ikke er de skarpeste knivene i skuffen. Filmen er myntet på de som ser på MTV, det er helt sikkert. En film som selger på navnet, ikke innholdet.

 2. Twilight var definitivt en skuffelse for min del… likevel ser jeg frem til New moon, men jeg venter ikke noe av den. Gleder meg mer til serien Vampire Diaries som kommer til høsten.

  PS. Sjekke ut
  http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc
  Charisma…. Dette er høydepunktet på året for min del *wooohooo*

  1. Elsker katastrofefilmer, eneste jeg er usikker på er Roland Emmerich. Han er litt ujevn, og jeg kommer ikke over 10,000 BC som var mildt sagt en drittfilm. Min store film dette året blir nok Transformers: Revenge of the Fallen, bare det blir mer roboter og mindre LaBeouf blir jeg fornøyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.