Visit my YouTube channel here.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2

Verdenes dummeste og mest usympatiske person, Bella Swan, er endelig død og hun har fått et barn sammen med bleikfisen, Edward Cullen. Men ungen vil skape problemer, for noen klovner fra Italia er ute etter å drepe ungen.

Endelig er marerittet over. Nå er det bare til å vente på en ny serie som unge, dumme jenter vil forgude, selv om kvaliteten stinker. For Twilight-filmene er grusomme, jeg har egentlig ikke så mye mer å si, jeg føler jeg har fått ut det meste når det gjelder denne søppelserien. Men litt underholdningsverdi har disse filmene.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 mener jeg må være den dårligste filmen i serien. Greit at det skjer mer her, at man føler at noe egentlig er på spill. Men når filmen blir feig i sluttminuttene, da ble jeg overraskende nok skuffet. Her kunne man hatt en slutt som ville vært ganske mørk, noe jeg hadde satt mye pris på med tanke på all torturen jeg har vært igjennom. Men neida, her får man en generisk slutt som jeg ikke tror unge jenter vil like engang. Hva tenkte folkene bak filmen på?

Jeg vet at noen av filmene i serien var kjedelige, men man fant i det minste litt nerve og spenning i noen av filmene. Her føltes det ut som om man ville bare bli fortest mulig ferdig med filmen og loppe enkle jenter for lommepengene. Det dukker opp flere karakterer her, den ene ser dummere ut enn den andre, og mot slutten dukker det selvsagt opp en faens indianer! Hva faen?

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 føles ut som et hastverksarbeid der man glemte å bygge opp spenningen og historien. Man glemte også å sparke Elton John, for kostymene her er bare til å få latterkrampe av. Sminkingen og dataeffektene holder heller ikke mål, det virker som om man ikke hadde kontroll på den dårlige sminken. Visuelt sett er The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 en grisestygg film.

Kristen Stewart, hun er elendig her. Greit at hun ikke er den beste skuespilleren i verden, men det hun viser i filmen når hun er sint og skal beskytte sitt barn er bare pinlig å se på. Fortellerstemmen hennes stinker også, herregud, man hører jo hun leser fra arket uten innlevelse!

Selvsagt må jeg avslutte med å si at mannen som har fått en murstein i ansiktet, Robert Pattinson, virkelig ikke er en kjekk mann i Twilight-serien. Han går rundt med en alvorlig hjernerystelse og lurer sikkert på hva han gjør med livet sitt. Han ser ut som en idiot.

Da må jeg avslutte med å si at The Twilight Saga-serien har ikke klart å ødelegge vampyrene som kule skapninger. Skapningene man finner i denne serien er ikke vampyrer, jeg vet ikke hva faen de er, men vampyrer er de ikke. Jeg er glad for at det hele er over, men jeg trodde ikke dette skulle være den dårligste filmen i serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: