American Horror Story: Season 3 (2013)

american-horror-story-coven

Vi følger en gruppe med hekser som må kjempe mot en mektig vodookvinne som ikke liker hekser. Det blir en blodig krig der alle triks blir tatt i bruk, men innad er det også en stor maktkamp på gang.

I den tredje sesongen er det hekser som er i fokus. Jeg har alltid likt hekser, jeg får tenning av å tenke på dem og se på dem, men bare hvis de er sexy. Og det er det ikke alle heksene i American Horror Story: Coven som er.

Den tredje sesongen er klart den mest grafiske og grisete sesongen i serien. Karakterene man blir kjent med er interessante. Alle heksene har sine forskjellige egenskaper de får bruk for underveis i sesongen, og man vet heller ikke helt hvor man har karakterene. For det foregår en maktkamp om ledervervet. Men de har også en mektig fiende som gjør at heksene må stå sammen, ellers går det til helvete.

Rollelisten blir bare mer og mer imponerende. Her finner man skuespillere som Evan Peters, Jessica Lange, Sarah Paulson, Angela Bassett, Kathy Bates, Taissa Farmiga og Emma Roberts.

En veldig interessant karakter finner man i den som blir spilt av Kathy Bates. Dette er virkelig en forferdelig ond kvinne som torturerte og drepte slavene sine, og vodookvinnen kastet en forbannelse over henne som gjør henne udødelig. Hun blir levende begravd, men så blir hun sluppet løs i nåtid og hun må tilpasse seg samfunnet hun lever i med fargede, frie mennesker.

Det eneste problemet man finner i den tredje sesongen er de tre siste episodene. Jeg ble ikke helt fornøyd med slutten, og den 11. og 12. episoden tar ned tempoet mye med tanke på hva de andre episodene har gitt oss. For meg virket det som om man brant for mye av budsjettet tidlig i sesongen, og at man måtte roe det hele ned i de siste episodene som normalt sett skal være de beste.

American Horror Story er helt klart en av de mest underholdende seriene som blir vist på TV om dagen. I neste sesong går man over til freak show, noe jeg ikke er glad i. Men når jeg tenker etter så kan selvsagt det blir mye moro der også, for American Horror Story er ikke direkte kjent for å holde igjen når gjelder merkelige karakterer og grafisk vold.

Den tredje sesongen av American Horror Story er den beste sesongen til nå. Her får man det meste man kan ønske seg hvis man er glad i blod, hekser og vodoo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.