American Horror Story: Season 1 (2011)

american horror story season 1

En familie på tre flytter inn i et eldre hus som er vanskelig å selge. Grunnen til det er at det har skjedd flere brutale drap i dette huset, og personene som har blitt drept har ikke forlatt huset.

American Horror Story er en serie som starter relativt bra med tanke på atmosfæren og galskapen den formidler. Problemet er at når spøkelsene får et navn og personlighet så mister også serien nerven og den ekle stemningen den har i de første episodene. Selv om jeg likte de første episodene, er fortellemåten svært rotete og ustrukturert med dårlig kamerabruk.

Etter halvspilt sesong følte jeg at luften gikk mye ut av ballongen når hovedfokuset blir på familiedrama. Hele serien blir forvandlet til en såpeopera der de levende og spøkelser har sine interne konflikter. Jeg likte bedre når spøkelsene ikke hadde et navn, og alt var for det meste ukjent.

American Horror Story er en serie som er veldig ujevn. Tror du at dette er en serie som kun satser på å skremme deg så ser du feil serie, for det her er nesten mer drama enn grøss og gru. Og ikke alle spøkelsene er like interessante, da tenker jeg spesielt på det homofile paret som får for mye skjermtid. De er så kjedelige og uinteressante. Det mest interessante her er datteren i huset og den gærne gutten hun faller for. Her følte jeg hele tiden uro og sorg, for jeg har vondt av jenta som ikke får det lett utover i sesongen.

Den første sesongen er grei nok, men den siste episoden er dårlig. Jeg forventet mer dramatikk, men dumskapen måtte selvsagt seire og slutten satt ikke i det hele tatt for jeg forventet utfallet etter ganske kort tid tidlig i sesongen.

3 kommentarer til «American Horror Story: Season 1 (2011)»

  1. Trist, Netflix startet så bra med House of cards, som er en remake av en Engelsk serie fra tidlig 90 tall tror jeg. Men de 2 neste seriene er søppel, denne inklusive. Synd og trist, for denne kunne hatt potensiale, en del gode skuespillere og ett interessant konsept, synd manus, dialog og regissør er udugelige.

      1. Hmm….trodde AH1 var Netflix, min feil. Jeg bruker ikke noen av tjenestene selv, da jeg har tilgang på alt jeg vil gratis gjennom andre kanaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.