American Horror Story: Season 4 (2014)

american-horror-story-freak-show

Vi følger en gruppe med mennesker som har en uvanlig jobb, de har store misdannelser og de jobber for en eldre kvinne som forsøker å tjene til livets brød.

Dette er den fjerde sesongen av American Horror Story. Temaet i den fjerde sesongen er freaks, vi blir nærmere kjent med enkelte personer som har store misdannelser og de jobber og hygger seg sammen, men det er ikke lett å være en freak når de såkalte vanlige menneskene rundt dem hater dem. Samtidig skaper en gal klovn problemer når han går rundt og dreper personer og kidnapper yngre barn. Hvem er den gale klovnen?

Freak show har aldri vært min ting. Jeg har likt de tre første sesongene i denne serien, men jeg så ikke så frem til denne sesongen. Jeg synes det ikke er kult å se personer med misdannelser blir behandlet som utskudd. Det er noe som aldri har tent meg.

Denne sesongen var som forventet, den har ikke helt den mest interessante historien å fortelle. Det skjer ikke så mye interessant, men ting blir faktisk bedre når Wes Bentley dukker opp i en mindre gjesterolle. Han er helt klart høydepunktet i serien.

Karakterene i seg selv er veldig svake hvis man sammenligne karakterene mot karakterene vi møtte i den andre og tredje sesongen. Det er ikke noe interessant å finne her når det gjelder karakterene, de føles halvtomme ut. Karakterene jeg hatet mest var karakterene som Sarah Paulson spilte. For noen jævla irriterende karakterer fra dypeste helvete! Jeg har også funnet ut at jeg ikke liker Sarah Paulson. Hennes stemme irriterer meg, og hun ser merkelig ut. Det er noe ekkelt med henne, jeg får bare lyst til å plante en knyttneve i ansiktet hennes.

Problemet er at denne sesongen faktisk fokuserer for mye på lidelse og drama, men for å få det til å funke skikkelig trenger man karakterer med innhold. Det er ingen karakterer jeg fant her som har mye innhold, samtidig når man ser en sesong av American Horror Story forventer man at det skal være underholdende og morsom å se på. Det blir det aldri i denne sesongen.

American Horror Story: Freak Show blir bedre i de tre siste episodene, da blir det mer interessant. Men jeg klarte bare aldri å bry meg om karakterene vi følger i American Horror Story: Freak Show, de ser merkelig ut, men jeg synes ikke de hadde noe personlighet og manuset er ikke særlig bra. Denne sesongen føles bare tom ut, den klarte ikke å engasjere. Jeg må si jeg ble kjempeskuffet over denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.