Visit my YouTube channel here.

American Horror Story: Season 2 (2012)

american horror story season 2

Velkommen til helvete!

I den andre sesongen finner handlingen sted på et mentalsykehus. Der er de fleste ansatte like sinnssyke som de innsatte, med unntak av noen uskyldige personer som på en måte blir holdt fanget.

Jeg likte ikke de tre til fire første episodene. Jeg tenner ikke akkurat på frekke nonner som pisker slemme, sinnssyke mennesker på rumpa med bambusstenger. Jeg finner heller ikke mentalsykehus så spennende lenger, men underveis så må jeg si at jeg digget American Horror Story. Det tar virkelig av i noen enkelte episoder, når du først trodde at serien ikke kunne bli mer bisarr, så slår den på stortromma flere ganger.

Man føler virkelig at karakterene er i det virkelige helvete, spesielt får man vondt av den uskyldige journalisten som blir holdt fanget. Men episodene er veldig ujevne, noen episoder mangler fremdrift, mens neste episode kjører på så hardt at man får bakoversveis.

Det er Jessica Lange som stjeler showet her. Hun er bare fantastisk som den harde nonnen. Hun får også leke seg med et artig sangnummer som jeg likte svært godt. Resten av skuespillerne gjør også en god jobb. Mange av skuespillerne fra den første sesongen dukker også opp i den andre sesongen.

Den andre sesongen er litt bedre enn den første sesongen. Serien er litt ujevn, men når først galskapen tar av nøt jeg hvert eneste sekund, og det er interessant å følge de forskjellige karakterene som oppholder seg på mentalsykehuset. Men de to siste episodene skuffet, klimakset uteble i den siste episoden, det ble en veldig tam slutt med tanke på all galskapen vi har sett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.