Visit my YouTube channel here.

The Simpsons: Season 4 (1992)

D’oh!

Den fjerde sesongen av The Simpsons starter ikke så lovende. De første episodene er for slappe, dette gjelder episodene Kamp Krusty og A Streecar Named Marge. Men heldigvis blir kvaliteten bedre og bedre etter hvert. Men så skjer det noe merkelig. Noen av de siste episodene føltes ikke ut som The Simpsons i det hele tatt. Humoren er for kunstig og for dårlig. Episodene det gjelder er Whacking Day og Marge in Chains. Spesielt Marge in Chains er den dårligste episoden til nå av de første 4 sesongene av The Simpsons. Jeg forbinder The Simpsons med gjennomført kvalitet, men denne episoden er i hvert fall ikke typisk The Simpsons-kvalitet.

Min favorittepisode denne sesongen er Homer The Heretic. En knallgod episode med Homer i fokus. Jeg savnet også Mr. Burns i denne sesongen. Han kom på slutten av sesongen, men det ble altfor lite av ham. Samme gjelder Ned Flanders.

Denne sesongen var ikke så bra som sesong to og tre. Det ble for ujevne episoder, og humoren gikk fra det geniale til veldig barnslig og lettvint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.