Visit my YouTube channel here.

The Simpsons: Season 5 (1993)

D’oh!

Sesong 5 av The Simpsons består av 22 episoder. Etter det jeg har fått med meg så er sesong 5 en av de beste sesongene, og selv om sesong 2 var den beste til nå, så har sesong 5 overtatt tronen. Humoren er enda sprøere, men det går ikke på bekostning av kvaliteten på historiene som fremdeles er i toppklasse.

Det er noen episoder her som blir anonyme da det er flere episoder her som er noe av det beste jeg har sett i en animasjonsserie. Så selv om noen av episodene ikke holder stand mot de beste episodene, så betyr ikke det at de er dårlige. Det er en del referanser og parodier på flere kjente filmer i denne sesongen, og det fungerer helt perfekt.

Dette er til nå den beste sesongen jeg har sett av The Simpsons, og jeg tror det er noen gode sesonger jeg har i vente før nedturen begynner, slik som humoren i The Simpsons Movie. Det er roten til all vondt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.