Visit my YouTube channel here.

The Simpsons Movie (2007)

the-simpsons-the-movie.jpg

Hello, I’m Tom Hanks. The US Government has lost its credibility so it’s borrowing some of mine.

Nå har ikke jeg sett alle sesongene av The Simpsons. Jeg er ferdig med sesong 4 til nå, og mange sesonger venter. Jeg har fått med meg at de seneste sesongene er daffe. De gode historiene og den herlige humoren er vekk sies det.

Når jeg så The Simpsons Movie, kan jeg ikke si at jeg gleder meg til å se de sesongene. For dette var trauste greier. The Simpsons kvaliteten jeg er vant til er borte vekk. Jeg lo kun en gang i filmen, og da er det noe galt her. Jeg forventet ikke verdens beste historie, men jeg forventet heller ikke så billig humor og såpass mye kaos.

The Simpsons Movie var for meg en The Simpsons episode på speed. En skuffende film, og en skuffende filmsommer når jeg ser tilbake til alle storfilmene som var på kino sommeren 2007.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.