Visit my YouTube channel here.

The Sting (1973)

Luther said I could learn some things from you. I already know how to drink.

The Sting er en god, gammeldags svindlerfilm som ikke overrasker mye. Alt går på skinner i The Sting, kanskje på den tiden var folk lettere å lure. Skuespillerprestasjonene er det klasse over, spesielt Robert Shaw er en usympatisk tøffing med et hjerte av is. Jeg kjedet meg aldri underveis, men jeg ble kanskje litt lei av all løpingen. Karakterdybde eksisterer ikke, noe jeg ble skuffet over da svindlere pleier å ha sterke personligheter.

The Sting er en oppskrytt film etter min mening. Filmen scorer høyt på sjarm og solide skuespillere, men deres rollefigurer har for lite dybde og får for lite skjermtid. For mange rollefigurer kort sagt. Det finnes så mange bedre svindlerfilmer der ute enn The Sting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.