Visit my YouTube channel here.

The Crazies (1973)

Sammenvokste øyenbryn.

Jeg hater George A. Romero mer og mer. Han har gitt meg så mange bedritne filmopplevelser at jeg ikke har ord. Greit at jeg ikke er stor fan av zombiefilmer, men jeg liker det meste så lenge det er vellaget. George A. Romero og undertegnede kan aldri bli venner, selv om jeg elsker Dawn of the Dead.

The Crazies er nok et makkverk av George A. Romero. Budsjettet er lavt, klippingen grusom og skuddvekslingene byr på latter og forargelse. Skuespillerne er fra dypeste helvete, historien er uengasjerende og kjedelig. Ingenting fungerer i The Crazies, absolutt ingenting. Høydepunktet er fyren med sammenvokste øyenbryn, jeg har alltid ønsket meg sammenvokste øyenbryn, ikke!

George A. Romero hadde flaks med sine zombiefilmer. Av de andre filmene jeg har sett, burde George A. Romero prise seg lykkelig over at han fremdeles har tilhengere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.