Visit my YouTube channel here.

Survival of the Dead (2009)

We gotta get these things to learn to eat somethin’ other than us!

Jeg hater George A. Romero. Jeg vil ta ham med bak låven og skyte ham, han fortjener det etter hans to siste zombiefilmer, Diary of the Dead og Survival of the Dead. Det finnes ikke lenger håp for denne karen, noen må gjøre slutt på hans lidelser. Finnes det et filmsertifikat må det inndras snarest. Få denne mannen vekk fra jordas overflate!

Diary of the Dead var et makkverk, Survival of the Dead er faktisk dårligere. Her har George A. Romero laget en parodifilm basert på sine tidligere zombiefilmer, bare at det sikkert ikke var meningen å drite seg så mye ut som han gjorde med denne filmen.

Survival of the Dead er en film man ler av, dette er en film som får hatet til å boble over, dette er flaut, flaut og atter flaut. Jeg kommer ikke over de bedritne skuespillerne, den fæle irske aksenten og ikke minst historien som må være noe av det dummeste jeg har sett siden zombiene i det hele tatt ble oppfunnet.

Zombier er noen trauste typer, og når George A. Romero ikke har noe nytt å by på innen drapsmetoder, synker denne drittfilmen til bunns i havets mørkeste dyp. Jeg er så lei av å se zombier ta seg en bit av halsen til ofrene, jeg er lei av zombier som er lydløse, de dukker alltid opp bak noen. Hvorfor har zombier plutselig blitt til ninjaer? Det er teoretisk umulig at zombier er lydløse, det er såvidt de klarer å løfte beina der de subber seg av gårde og stønner.

Det kan ikke være mer plass i helvete, derfor er George A. Romero dessverre blant oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.