Visit my YouTube channel here.

[Rec] 2 (2009)

Det er noen her.

[Rec] 2 starter der den første filmen sluttet. Nå er det mer fart og spenning, det skjer så mye mer i oppfølgeren. Det bygges ikke opp så sakte som i den første filmen, her er det rett på med maskingevær og en historie som skifter retning. Lurer du på hvem skapningen på loftet var? Nå får du svar og mer til. Jeg likte denne vrien. Rabiate, infiserte mennesker er mye kulere og ikke minst skumlere enn zombier, men her får man prikken over i-en. Noen vil hate vendingen, andre vil elske den.

Rollefigurene er minst like dumme som dem vi fant i originalen, hvis ikke dummere, spesielt drittungene. At de i det hele tatt klarer å knyte skolissene sine er smått utrolig. Men uten dumskapen hadde filmen stoppet totalt opp, så det er bare en mangel man må lære å akseptere i denne type filmer.

En oppfølger som er bedre enn originalen. Fart og spenning hele veien. Se for deg en blanding av The Descent, The Exorcist og FPS-spill. Dette skulle vært filmatiseringen av Doom, her er det bare å lære av [Rec] 2.

4 thoughts on “[Rec] 2 (2009)”

  1. YES! Jeg hadde håpet du likte den, og se: Jeg hadde rett! Utrolig men sant. Jeg må skrive det en gang til jeg: Jeg hadde rett! Jeg har et spørsmål CC, tror ikke du også med den slutten at det blir en nummer 3?

    1. Tenkte det samme, men hvis hun kommer ut tror jeg ikke det vil bli helt det samme. Kanskje i samme gate som Fallen, men jeg tror ikke det vil fungere. Serien burde holde seg til et lukket miljø som den har gjort. Men igjen, jeg tror ikke en ny film kan gjøre noe nytt nå, så jeg håper det ikke vil komme flere som ødelegger mye av det positive som disse filmene har gjort for sjangeren. Slutt mens leken er god.

  2. Ser du på Saw serien ser du hva oppfølgere gjør. Er det nummer 24 vi er på nå? Nei, nå holder det med Rec filmer, men det skulle ikke forundre meg i det minste om det kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.