Visit my YouTube channel here.

Diary of the Dead (2007)

Are we really worth saving? You tell me.

George A. Romero er tilbake med en ny zombiefilm. Disse kjedelig skapningene som ikke er skremmende. Vi følger en gruppe mennesker som skal lage en film, men selvsagt blir filmingen avbrutt når zombier begynner å dukke opp.

George A. Romero har blitt inspirert av The Blair Witch Project. Det vil da si kamerabruket, og George A. Romero kaster seg på bølgen der vi som seer ser alle hendelser gjennom et kamera som er overalt.

Diary of the Dead er et skikkelig makkverk. Det eneste som redder denne drittfilmen fra å havne nederst på karakterskalaen er noen bra drap. Sjelden har jeg opplevd en kjedeligere film i denne sjangeren. Skuespillerne er helt talentløse og historien er oppbrukt. Det er egentlig ikke en historie her i det hele tatt. Jeg så denne filmen sammen med en kamerat, og vi duppet av flere ganger.

Det gjør vondt å se på denne type drittfilmer, og nå håper jeg at George A. Romero slutter å lage filmer.

2

2 thoughts on “Diary of the Dead (2007)”

  1. Dawn of the Dead og Day of the Dead er helt greie filmer. Har ikke sett Night of the Living Dead. Liker veldig godt The Dark Half (Stephen King). Diary of the Dead er uansett en skikkelig drittfilm. Romero burde gå å skamme seg, og han burde ikke få lov til å lage en eneste film til. Basta!

    Kan ikke si at jeg har så mye imot Romero, det er bare at den siste gode filmen kom ut i 1993 og het The Dark Half. Land of the Dead var igjen ok, men han kommer ikke med noe særlig i nytt. Blir det samme om og om igjen, og jeg foretrekker også de virsuinfiserte menneskene fra 28 Days Later. De er skremmende, det er ikke trege zombier.

    Jeg er en person som foretrekker Lucio Fulci. Litt klasseforskjell mellom Romero og Fulci etter min mening. Mye dritt fra Fulci er det sselvsagt, men når det først stemmer så er det genialt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.