Visit my YouTube channel here.

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

Velkommen til middag, hovedrett er realitydeltagere.

Den første Wrong Turn filmen var en film jeg likte godt, så jeg var litt spent på oppfølgeren. Budsjettet er mye mindre denne gangen, og det merkes dessverre når det gjelder mutantene. Der mutantene hadde personlighet og gode makeup effekter i den første filmen, er det motsatt her. Mutantene mangler personlighet, og det har ikke blitt brukt mye penger på makeup effekter.

Wrong Turn 2: Dead End leverer bøttevis med blod og tarmer, og det var som forventet når man så åpningsscenen der en kvinne blir delt i to. Det ligger bare tarmene igjen når to mutanter tar hver sin halvdel av kvinnen og forsvinner inn i solnedgangen. Fin scene.

Wrong Turn 2: Dead End varer rundt 15 minutter for lenge, og det mangler kreativitet her når deltagerne blir slaktet en etter en. Den første filmen hadde veldig mye bra å by på, og det eneste denne oppfølgeren gjør bedre er at den byr på veldig mye blod og gørr.

Jeg begynte å gjespe av kjedsomhet underveis. Jeg savnet mutantene fra den første filmen, og Wrong Turn 2: Dead End største problem er mangel på kreativitet.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.