Visit my YouTube channel here.

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)

wrong turn 6 last resort

En ung mann har arvet et hotell, og han tar med seg sin kjæreste og venner for å sjekke ut hotellet han har arvet. Men med denne arven følger det med en gjeng med blodtørste mutanter.

Dette er altså den sjette filmen i Wrong Turn-serien. Jeg har sett de fem første filmene, og jeg kan helt uten problemer kalle Wrong Turn 6: Last Resort for den dårligste filmen i serien. Filmen er et stort makkverk.

Det Wrong Turn 6: Last Resort gjør galt er at den fokuserer mer på vennegjengen enn de innavlede drapsmaskinene. De får nesten ikke noe som helst skjermtid. Det verste er jo at her har noen spart noen kroner på makeup-effekter, for våre tre venner har aldri sett billigere ut. Spesielt personen jeg kaller for lillebror fra den første filmen, det er han med det lyse håret, har en slags billig maske som ser jævla billig og falsk ut. Hva faen skjedde?

Det er bare et drap jeg likte, og det er i starten med kvinnen som får piggtråd i øynene. Ellers er det egentlig ikke mye å skryte av her, filmen føles og ser veldig billig ut, skuespillerne er grusomme og selvfølgelig bryr man seg ikke om disse karakterene. Men karakterene de elsker å prate, jeg ser ikke en film som heter Wrong Turn 6: Last Resort for å høre på uinteressant dialog med elendige skuespillere uten talent og karisma!

Jeg håper at Wrong Turn 6: Last Resort blir den siste i denne serien, for det her var bare jævla dårlig! Her har man prestert å fokusere på dialog og en helt latterlig historie istedenfor for å by på det filmene er mest kjent for etter den første filmen, det er blod og gørr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.