Visit my YouTube channel here.

I Miss U (2012)

i miss u

En ung legestudent faller for en lege på sykehuset. Men denne legen sliter med skyldfølelse etter at han mistet sin forlovede som også var lege på det samme sykehuset i en bilulykke. Legen er kjekk og attraktiv, men ryktene skal ha det til at hvis noen flørter med ham, så kommer gjenferdet til hans tidligere forlovede og lager trøbbel.

I Miss You er en thailandsk film som blander romantisk drama og grøss og gru. Denne blandingen fungerer dessverre ikke særlig bra.

Spilletiden er på nesten 2 timer, det er en halvtime for mye. Filmen har sine spennende øyeblikk der den klarer å bygge opp en ekkel atmosfære, men problemet er at historien føles ut som noe man finner i en dårlig såpeoperaserie.

Paret som faller for hverandre er ikke interessante. Filmen og skuespillerne klarer ikke i det hele tatt å skape en kjemi man tror på. Det hele er så flatt og dødt at man nesten skulle tro at de to også var døde.

Slutten er mildt sagt elendig. Den mannlige legen må jo være stokk dum, jeg skjønner poenget, men seriøst, for en tulling og for en elendig slutt da!

I Miss You er en film det er umulig anbefale videre da den mangler det meste. De eneste høydepunktene var noen spennende og intense scener, men utover det blir det for mye fokus på det romantiske forholdet som er svært dårlig skrevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.