Visit my YouTube channel here.

En kongelig affære (2012)

en kongelig affare

Et kaldt forhold.

Jeg forventet mer av En kongelig affære, den klarte ikke å levere varene. Kostymedrama med konger og dronninger har aldri vært min greie. En kongelig affære er en film som brenner veldig sakte, så sakte at jeg nesten falt helt ut av historien mot slutten av filmen.

En kongelig affære er basert på sanne hendelser, uten at det hjelper noe da filmen er flat, kald og mangler energi. Problemet med filmen er at jeg ikke følte noe for karakterene i det hele tatt. De er så grå og kjedelige, og ikke minst svært dumme der selvsagt legen er en vis og klok mann, men han har et problem og det er pikken sin som ikke har noe å gjøre i dronningen i det hele tatt. Det mest interessante er å se legen manipulere kongen som er lettere tilbakestående, umoden og han hadde sikkert en eller flere sinnslidelser.

Og når det er null kjemi mellom mellom legen og dronningen, så blir også historien ødelagt når de mest emosjonelle scenene ikke rører en nerve. Mads Mikkelsen er god, men det er ikke Alicia Vikander som spiller den deprimerte dronningen. Hun er så kald, selv i scenene hun føler litt varme.

En kongelig affære forsøker å være en svært emosjonell film om elskere, en tilbakestående konge og et land i trøbbel der lover og regler gjør det vanskelig å leve for befolkningen. Interessant var det ikke, det føltes ut som om filmen varte i 4 timer. Det her var rett og slett kjedelig og veldig tørt. Jeg holdt på å ta telling når det gjenstod 40 minutter, hvor i helvete ble det av nerven og følelsene?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.