Visit my YouTube channel here.

The Vow (2012)

Hodeskader skal man ikke spøke med!

Når lite smarte mennesker får lage en spillefilm, så er The Vow resultatet. Du vet det er fare på ferde når dama i forholdet nyter kjærestens fjert. Ulykken tidlig i filmen gir deg et varsel om hvor dårlig filmen er.

Det å beskrive The Vow er faktisk litt vanskelig da filmen er så jævla dum at jeg nesten aldri har opplevd maken. Jeg pleier å snakke dritt om de fleste kjærlighetsfilmene fra Hollywood, men når jeg skal beskrive denne filmen, så stopper det litt opp. Jeg ble lettere sjokkert over hvor dårlig The Vow var. Den er så glatt, urealistisk og fordummende, hva faen er det damer ser i disse møkkafilmene?

Det er synd å se på skuespillerne som forsøker sitt beste med det råtne manuset filmen har. Filmmusikken er kvalmende, generisk tortur fra helvete! Vennene til kjæresteparet er noen satans, lite attraktive skapninger! Familiens bortskjemte datter som får en velfortjent kakk i skallen, er en person man ønsker å se bli overkjørt flere ganger så man er sikker på at hun er død. Jævla drittkjerring, for et blåst menneske!

Jeg kastet litt opp i munnen etter 15 minutter, og det smakte bedre enn å se filmen ferdig. Jeg så selvsagt filmen ferdig, derfor føler jeg meg ikke bra etter å ha svelget for mye oppkast.

Ser du The Vow i en kjøpshylle nær deg, så løp din jævel, løp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: