Visit my YouTube channel here.

Together (2012)

together

Vi følger en gruppe med mennesker som sliter med kjærlighetslivet. Noen sliter med ekteskapet, andre sliter før de skal gifte seg. I mellom disse menneskene finner vi en tenåring som blir vitne til opp og nedturene kjærligheten kan gi.

Together er en typisk taiwansk film som er jordnær, velspilt, men ikke helt naturlig når det gjelder karakterene og hvor enkelt filmen løser problemer på. Dette er en film som tar opp et evigaktuelt tema på et sjarmerende vis, men ikke alle karakterene er like interessante. Jeg likte heller ikke den mentalt tilbakestående japaneren som skal gifte seg med en taiwansk dame. Han er ikke tilbakestående, det er bare filmen som er litt slem mot vår enkle, japanske venn.

Kvinnene er ondskapen selv i Together. Mennene er enkle og forvirret, mens det virker som om kvinnene har evig menstruasjon. Dette er en litt merkelig vinkling, og det tok meg ute av filmen flere ganger. Hvor ble det av de søte, taiwanske jentene mine?

Taiwansk filmindustri har funnet sin formel og kjennetegn med denne type filmer om kjærlighet, familie og vennskap. Men Together bommer med de 20 siste minuttene, da finner man ut at det er svært lite dybde i denne filmen. Den har sjarmen, men innholdet og karakterene er for lite utviklet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.