Visit my YouTube channel here.

Piranha 3DD (2012)

Nok en penis går til helvete.

Pirajaene er tilbake, og de er like sultne som de var sist gang vi møtte dem.

Piranha 3DD er en dårlig film, men heldigvis så tar den ikke seg selv så alvorlig. Jeg trakk faktisk på smilebåndet noen ganger, spesielt når sjefslivredderen David Hasselhoff får sin skjermtid.

Åpningsscenen er god og morsom med en fjertende ku som blir sprengt i fillebiter, men etter 10 minutter så følte jeg frokosten komme opp da skuespillerne er så dårlige. Filmen spiller selvsagt mest på nakne damer og sex. Manuset er sikkert skrevet av kvisete tenåringer i puberteten som får utløsning når de ser noen nakne silikonpupper, eller en lettere tilbakestående person. Noe er galt når man føler man ser på en mykpornofilm, og ikke en ekte grøsserkomedie. Greit at det skal være nakne damer i denne type filmer, men strikken blir strukket så langt at den sliter.

Filmen er kort, spilletiden er på kun 71 minutter, den totale spilletiden er på 83 minutter. Det vil si at man får 12 minutter med rulletekst og tabbeklipp. Kvalitet, ikke sant? Piranha 3DD er en dårlig film, den føltes lang ut selv med den korte spilletiden, men jeg vil ikke kalle den et direkte makkverk da filmen faktisk har noen morsomme, blodige scener. Dette er en film du helst vil se når du har forgiftet kroppen din sammen med gode venner, alene vil du lide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.