Visit my YouTube channel here.

The Terminal Trust (2012)

the terminal trust

En lege blir beskyldt for å ha drept en av sine egne pasienter. Men mannen var dødssyk, så han ville dø uansett. Men advokaten for påtalemyndigheten er fast bestemt på at legen må bli straffet for denne forbrytelsen.

The Terminal Trust er regissert av Masayuki Suo, dette er mannen som lagde den fantastiske filmen, I Just Didn’t Do It.

Jeg kan ikke si at The Terminal Trust er en fantastisk film. Problemet er at historien beveger seg så sakte fremover, og legen er en person jeg ikke likte. Jeg skjønner ikke helt hvorfor filmen viste oss forholdet hun hadde med en annen lege, for det betydde lite når det gjaldt den kvinnelige legen. Legen vi følger har ikke en interessant personlighet, hun er innesluttet som holder oss seere på avstand.

Det positive med The Terminal Trust er at det er en voksen film med ett voksent tema. Den har noen interessante spørsmål, men spilletiden er altfor lang og historien går i sirkler flere ganger. Karakterene prater også veldig langsomt, spesielt når legen snakker med advokaten for påtalemyndigheten. Herregud, kan du prate litt raskere!

Jeg klarte bare ikke å like legen vi følger. Det hun gjorde var ganske brutalt med tanke på at familien til den avdøde sto og så på. Det var virkelig uprofesjonelt, og jeg håpte på at hun ville bli straffet. Ikke misforstå, hvis en pasient som er dødssyk ønsker å dø, så burde det være opp til pasienten selv. Men det vi ser i The Terminal Trust er ikke akseptabelt i det hele tatt.

For meg var The Terminal Trust en stor skuffelse. Den er så livløs, og dessverre er karakterene ikke interessante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.