Visit my YouTube channel here.

Terminal Velocity (1994)

terminal-velocity

En vågal fallskjermhopper havner i trøbbel når en av hans kunder dør under fallskjermhoppingen. Men det er mer som ligger bak, og nå forsøker han å finne ut av hva som egentlig ligger bak dette dødsfallet.

Terminal Velocity var en av to fallskjermfilmer som kom ut i 1994. Den andre filmen var Drop Zone, som er en mye bedre film enn Terminal Velocity.

Problemet med Terminal Velocity er at den ikke har sjarmen eller energien til Drop Zone. Terminal Velocity fokuserer for mye på mystikken, før den forvandler seg til en James Bond-film.

Men det hele blir veldig generisk, selv om jeg likte den siste, store actionsekvensene når en bil faller ned mot bakken fra flere tusen meter og protagonisten må redde dama i filmen. Faktisk ser mye av dette veldig ekte ut, hvis det var ekte fungerte det i hvert fall veldig godt.

Skurkene er svake og lite interessante, en film som dette trenger en karismatisk type som Gary Busey, ikke en kar som James Gandolfini og Christopher McDonald. Spesielt sistnevnte er grusom som en alvorlig skurk, han kler skurkeroller i komediefilmer, det skal han ha.

Hvis du er ute etter en underholdende fallskjermfilm, se Drop Zone, den har skurkene, galskapen og energien som Terminal Velocity mangler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.