Visit my YouTube channel here.

Major League II (1994)

major-league-2

Gutta er tilbake, og nye triumfer venter.

Major League II er en generisk og lat oppfølger som byr på mye av det samme man så i den første filmen. Den eneste forskjellen er at spillerne fra den første filmen er nå mette og suksessrike, og i oppfølgeren handler det om å bli sulten igjen.

Utover det er det ikke noe nytt i Major League II, det filmen mangler er nye karakterer, men de som er nye er også veldig generiske, spesielt japaneren, det grenser selvsagt til rasisme.

Det kom en slags tredje film i denne serien som jeg ikke har lyst til å se med det første, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg sikkert til å se dritten siden jeg liker å fullføre det jeg har startet. Selv skuespillerne som var med i de to første filmene og i den tredje filmen, hater den tredje filmen og de regner ikke med denne filmen som en del av Major League-serien. Det burde si det meste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.