Visit my YouTube channel here.

Phantasm III: Lord of the Dead (1994)

phantasm III lord of the dead

The Tall Man kidnapper Mike, og Reggie må forsøke å redde ham og han får nye medhjelpere på veien.

Phantasm III: Lord of the Dead er den tredje og til nå den dårligste filmen i serien. Den første filmen hadde mystikk og atmosfære, den andre filmen hadde humor og en herlig avslutning. Phantasm III: Lord of the Dead har ingen av delene, den har noen trøtte zombier og Mike har forfalt siden sist vi så ham. Det er en annen skuespiller som spiller Mike, han er helt forferdelig og hard for øynene!

Det er aldri et godt tegn når en liten drittunge blir en medhjelper, og en afroamerikansk kvinne med den stygge hårfrisyren som var populær på denne tiden får sentrale roller. Kvinnen med hårfrisyren fra helvete er til å gråte av, skuespilleren er grusom, det samme er hennes karakter. Denne karakteren skal være en trent militærberte som liker å leke seg med nunchako. Det er bare flaut å se på!

Nei, Phantasm III: Lord of the Dead må jeg si var en stor skuffelse etter de to første filmene jeg fant underholdende og forskjellige i stil. Phantasm III: Lord of the Dead har ikke noe spesielt ved seg, den blir for harry. Og zombier? Seriøst, det taler ikke for kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: