Visit my YouTube channel here.

Lord of War (2005)

lord-of-war.jpg

The first and most important rule of gun-running is: Never get shot with your own merchandise.

Jeg har sett Lord of War to ganger nå. Første gang var filmen et friskt pust og det var en opplagt Nicolas Cage. Opplagt er ikke et ord man forbinder med Nicolas Cage om dagen. Filmen er fremdeles bra, men den holder seg ikke like godt etter et nytt gjensyn.

Når jeg så Lord of War første gang, da holdt jeg med Yuri Orlov. Hvorfor jeg gjorde det skjønner jeg ikke nå, for mannen er jo pil råtten. Temaet i filmen er interessant, men det blir for mye solskinnshistorie over temaet og hendelser. Litt mer tyngde hadde ikke skadet.

Lord of War føltes smartere ut første gang jeg så den. Nå føltes den mye lettere. Karakterdybde og følelser for rollefigurene kan man se langt etter, men Lord of War klarer å underholde.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.