Visit my YouTube channel here.

Vampire’s Kiss (1988)

vampires kiss

En mann tror han har blitt en vampyr.

Mange mener at dette er den fineste rolletolkningen i karrieren til Nicolas Cage. Her ser man resultatet når mannen med dårlig hår får frie tøyler og kan herje som verst med sin ville energi og merkelige påfunn.

Det er greit at manuset ikke holder et høyt nivå, jeg vet ikke helt om dette skulle være en mørkere dramafilm siden det ender opp med voldtekt og drap. Men som sagt, når man ikke temmer en skuespiller som Nicolas Cage, så blir resultatet en smått legendarisk film som heter Vampire’s Kiss.

Det Nicolas Cage skulle ha satset på i sin karriere var komediefilmer. I Vampire’s Kiss høres han ut som Keanu Reeves, og en skulle tro at Jim Carrey hadde hentet mye inspirasjon fra Nicolas Cages sin rolletolkning i Vampire’s Kiss. Mannen er jo helt genial som vampyr! Jeg tror jeg ler mer i filmer med Nicolas Cage enn med Jim Carrey.

Jeg kan ikke ikke i mine villeste fantasier se for meg en mer energisk og gal Nicolas Cage enn i Vampire’s Kiss. Jeg har ikke sett alle filmene han har medvirket i, men det blir umulig å toppe denne rolletolkningen, du kan bare glemme hans fantastiske rolletolkning i The Wicker Man, den kommer på en fin andreplass.

Tiden gikk sakte unna, det føltes ut som om filmen varte i tre timer da den stadig repeterer scenene med sekretæren som blir trakassert av Nicolas Cage. Men hold ut, Nicolas Cage våkner opp når du er i ferd med å gi opp. Scenen der han må kjøpe de billigste vampyrtennene er fantastisk, og sier det meste om denne bisarre filmen som fans av Nicolas Cage bare må se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.