The Long Kiss Goodnight (1996)

Die screaming motherfucker.

Renny Harlin likte å bruke sin kone, Geena Davis, i filmene sine. Geena Davis er ikke en særlig god skuespiller. Hun er merkelig å se på, og hun støter vekk seerne med sitt mentale fravær. Jeg skjønner ikke hvorfor hun i en liten periode var en ganske populær skuespiller.

The Long Kiss Goodnight har ikke holdt seg særlig godt. Når Renny Harlin presterer å gi kun mindre roller til Brian Cox og David Morse, da skjønner man at Renny Harlin ikke helt vet hva han holder på med. Mannen har nok mistet noen hjerneceller, husk at mannen er finsk.

Dialogen er pinlig dårlig, og actionscenene er ikke mye å skryte av. Det er faktisk veldig få actionscener i filmen, noe som er skuffende. Skurkene, med unntak av David Morse, er elendige, spesielt de to hovedskurkene. Skuespillerne som spiller disse to skurkene burde aldri mer få jobber, men kanskje det også er manuset sitt feil også. Lett å skylde på noen enkelte skuespillere når manuset ikke er godt nok. Noen mennesker takler ikke actionroller, Geena Davis er et godt eksempel på akkurat det.

The Long Kiss Goodnight er ikke så ille som jeg skal ha det til, men siden jeg finner filmen en smule oppskrytt, angriper jeg den hardere med ting som jeg mener er de største svakhetene til filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.