Visit my YouTube channel here.

Game of Death (1978)

You lose Carl Miller!

De som kan sin Bruce Lee historie, vet hvor forkastelig denne filmen er. Fem år etter Bruce Lees død, fant man ut at man kunne skrape sammen filmklipp Bruce Lee filmet når han fikk en ide til en ny film. Dessverre døde han, så filmen ble glemt, helt til man skulle utnytte en død mann. Det verste er at regissør Robert Clause ble med på dette, samme gjelder Sammo Hung som stod for koreografien. Jeg trodde i det minste at Sammo Hung hadde selvrespekt og ære, så feil kunne jeg ta. Kanskje han angrer på at han ble med den dag i dag? Det håper jeg virkelig!

Game of Death er bare søppel, så er det sagt. Gamle arkivopptak blir brukt i mange scener. Klippingen er elendig. Mannen som spiller Bruce Lee ligner ikke, stemmen eller dubbingen til han som spiller Bruce Lee har en flat stemme uten liv. Det folk vil huske best fra Game of Death er to ting. Scenen der Bruce Lee ser seg i speilet og hans ansiktet er klipt ut og festet på speilet, og selvsagt hans gule treningsdrakt som ble et kultfenomen innen film.

Game of Death er en bedriten og forkastelig film der mennesker igjen viser sin forkastelige moral. At ingen stoppet denne filmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.