Visit my YouTube channel here.

Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee (2007)

You offend me. You offend my family.

Vi følger en gruppe utvalgte mennesker som kjemper om å bli en Bruce Lee-etterligner så de kan fullføre filmen Game of Death. Som alle Bruce Lee-fans vet, fikk aldri Bruce Lee spilt inn Game of Death før han døde. Filmselskapet hadde fra 15-30 minutter med prøvetakinger der Bruce Lee slåss, og disse prøvetakingene sammen med noen Bruce Lee-etterligninger ble til filmen Game of Death. Game of Death hadde etter min mening vært Bruce Lees beste film hadde han fått fullført den.

Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee gjør aldri narr av legenden Bruce Lee. Det handler bare om at et griskt filmselskap vil benytte seg av rettighetene de har, de har 15 minutter med prøvetagninger til filmen Game of Death. Så de må han en person som ligner på Bruce Lee. På audition dukker det opp mange talentløse mennesker, det vil si, alle er talentløse. Du har f.eks. en hvit man som tror han er asiat, en kjempe, en inder med mye skjegg og selveste Breeze Loo.

Jeg trakk på smilebåndet noen ganger, men lo aldri høyt. Det er ikke verdens morsomste film, og kan noen ganger være litt treg. Men som en mann som har vokst opp med kampsportfilmer, må jeg si at jeg koste meg til tider. Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee er ikke en film for alle, det er en film som er myntet på kampsport-fans og Bruce Lee-fans. For den gjennomsnittlige seer vil ikke denne filmen gi stort utbytte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.