Visit my YouTube channel here.

I Am Bruce Lee (2012)

Guden.

Det har kommet veldig mange dokumentarfilmer om legenden Bruce Lee. I Am Bruce Lee er en fin dokumentarfilm om legenden som døde så altfor tidlig. Det meste som blir sagt i denne dokumentarfilmen, er også følelsene jeg alltid kommer til å ha om denne karismatiske personen som ingen vil overgå så lenge jeg lever. Det fantes bare en Bruce Lee, og det er ikke tull, han var og er det nærmeste jeg kommer en ekte gud. Han kommer alltid til å være den mest karismatiske actionhelten i filmhistorien. Selv om ikke filmene var de aller beste, så er det som å se en person fra en annen verden når Bruce Lee herjer som verst på skjermen.

Det spesielle med Bruce Lee var at han var en kunnskaprik og åpen person som ikke var trangsynt. Hans kroppspråk, blikk, stemme og måten han pratet på, sier det meste om denne guden. I Am Bruce Lee går gjennom det vanlige med hans oppvekst og frem til hans død. Menneskene i filmen er hans nærmeste familie og kampsportstjerner. Man lærer ikke så mye mer om Bruce Lee som vi ikke visste fra før, men det var interessant å høre kjente kampsportutøvere fortelle hvor mye han betydde for dem.

Jeg sitter alltid med tårer i øyene etter å ha sett en dokumentarfilm om Bruce Lee. Han betydde så mye for så mange, han var ikke en skitten politiker eller en usympatisk, bortskjemt fotballstjerne. Han var unik, han var ekte og han betyr så mye fremdeles. For en mann han var. Takk for alt, Bruce, du er fremdeles den største.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.