Visit my YouTube channel here.

Death at a Funeral (2007)

death-at-a-funeral.jpg

If he jumps, I’m fucked.

Jeg har alltid hatt sansen for britisk humor kontra amerikansk humor. Death at a Funeral hadde jeg store forventninger til, og filmen skuffet ikke. Death at a Funeral er en svart komedie som har piller og en kortvokst mann som hovedingrediensene, og litt bæsj til dessert. Filmen har noen virkelig morsomme scener, og bæsjescenen var hysterisk morsom. Jeg fikk ikke puste i denne scenen, for Andy Nyman som spiller den uheldige Howard er fantastisk her.

Filmen har nok av artige rollefigurer som sliter på hver sin måte. Når først en ball begynner å rulle, klarer de ikke å stoppe den. Det blir situasjonskomedie i britisk stil, og humoren er svart. Da storkoser jeg meg.

Death at a Funeral kunne gjerne ha vært 15 minutter lengre, for det er ingen form for dødtid her. En god komediefilm som byr på mye moro.

8

2 thoughts on “Death at a Funeral (2007)”

  1. Jeg så denne filmen for et par måneder siden og tenkte egentlig jeg skulle skrive en anmeldelse, men kom aldri så langt. Det er kjedelig å skrive om kjedelige filmer. For ja, jeg syntes dette var nitrist. Og jeg liker vanligvis britisk humor! Men her ble humoren i overkant banal, forutsigbar og masete. Det åpnet egentlig ganske lovende, men blir utover i filmen mer og mer farse. Og det har jeg aldri hatt særlig sans for. Gir den 3 av 10, og det er for de første 20 minuttene. Resten er jo like morsomt som mugg.

  2. Så nettopp denne filmen og må si meg enig med deg CaptainCharisma. Elsker britisk humor jeg også. Det er liksom så mye mer gjennomført enn amrikansk humor. Men jeg syntes det av og til ble litt for forutsigbart, selv om jeg ble overrasket noen ganger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.