Visit my YouTube channel here.

Death Sentence (2007)

death-sentence.jpg

Look at you. You look like one of us. Look what I made you become.

I hovedrollen som den hevnlystne faren finner vi Kevin Bacon. Han gjør en flott rolletolkning, og må bruke en del av sitt register i Death Sentence. Som hevnfilm fungerer den til tider, men det er en del problemer her. For det første blir starten litt for brutal for meg når sønnen får sin strupe skåret over av den onde gjengen. Det hadde holdt med et pistolskudd. Så skal Kevin Bacon ha hevn, og han begår sitt første drap og får hele gjengen etter seg. Da blir filmen på en måte The Fugitive før i den siste og beste akten der han gir totalt faen. Han tar med seg noen våpen og en haug med kuler og fyrer løs. Denne akten er den beste. Det regissøren gjør feil er i den andre akten der Kevin Bacon sin rollefigur virkelig får svi. Det er en akt for mye, og det er den andre akten som da skulle ha vært den første siden man valgte denne måten å fortelle historien på.

Death Sentence er til tider en forvirret film som prøver for mye. Hvorfor gjøre det vanskelig når man kan gjøre det enkelt. Jeg hadde satt mer pris på hvis Death Sentence hadde fulgt den vanlige oppbyggingen der familien blir drept i starten av filmen. Actionscenene er gode i den siste akten, og det er lett å se at regissøren har hentet inspirasjon fra The Killer. Det er scenen i kapellet jeg mener.

En ting som irriterte meg var at Kevin Bacon sin rollefigur og gjengen gjorde akkurat som de ville. Hvor i alle dager var politiet? Det er noen scener her som garanterte hadde vekt stor oppmerksomhet, og politiet ser man ikke noe til. Det er greit at det er en hevnfilm, men det får da være måte på hvor mye leven man skal lage før politiet kommer.

Death Sentence er en litt forvirret film. Det er mye bra her, men Death Sentence har en rotete oppbygging og noen scener som er upassende. Filmmusikken er bra, og noen av låtene kombinert med visse scener er det klasse over. Bare så synd at det hele ble så ujevnt.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.