Visit my YouTube channel here.

The Brave One (2007)

the-brave-one.jpg

Gross. Who’s he gonna shoot next, Donald Trump?

Det er typisk Hollywood å lage to større filmer med samme handling i samme år når det er en stund siden det har kommet ut en film i en sjanger. I 2007 var det to større hevnfilmer, Death Sentence med Kevin Bacon og The Brave One med Jodie Foster. Death Sentence var en blandet affære, men betraktelig bedre enn The Brave One. Problemet med The Brave One er at filmen mangler totalt karakterdybde, og en skikkelig oppbygging av rollefigurene.

The Brave One ga meg absolutt ingenting. Hendelsen er grusom, men når regissøren tror at han kan slippe unna med å vise en brutalt voldsakt uten å presentere rollefigurene på skikkelig måte, så klarer man ikke å skape kontakt mellom rollefigurene og seeren. Death Sentence gjorde dette bedre, men det ble litt for rått og urealistisk til tider.

Når filmen manglet karakterdybde, håpte jeg i det minste at filmen skulle være spennende. Nei, ikke det heller. Hele filmen er daff og uinteressant, og det skjer fryktelig lite her av interesse. En klisjépreget film er rette ordet.

The Brave One er ikke en bra film. Filmen føltes ut som en billig tv-produksjon uten at det er lagt noe arbeid i manus her. Se heller Kevin Bacon storspille i Death Sentence. Der The Brave One er kjedelig, så er Death Sentence urealistisk. Takke meg til Death Sentence. Den gjør noe riktig.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: