Visit my YouTube channel here.

Death Note: The Last Name (2006)

death note the last name

Jakten på Kira fortsetter, men nå har han fått en medhjelper!

Death Note: The Last Name fortsetter der den første filmen sluttet. Denne gang får Light en beundrer som er vilt forelsket i ham, og hun har også en notatbok som dreper. L fortsetter jakten på Kira, men han tror fremdeles at Light er Kira. Death Note The Last Name varer i hele 140 minutter, men tiden går veldig fort her. Der den første filmen hadde litt dødtid her og der, finnes nesten ikke noe dødtid i det hele tatt i denne filmen. Her er det spenning hele veien, og det tar av helt på slutten.

Death Note: The Last Name er den siste filmen i spillefilmserien, og det føltes ikke helt riktig. Jeg ville se mer! Death Note: The Last Name er en verdig avslutning i denne serien, og slutten legger ikke opp til noen oppfølgere. Det hadde blitt meget vanskelig.

Likte du den første Death Note filmen, så vil du elske denne.

8

7 thoughts on “Death Note: The Last Name (2006)”

  1. Jeg syns denne og den første filmen er bra, men den 3 filmen har ikke fått gode anmeldelser. Det var dumt. Jeg kommer nok til og se den. Jeg syns L er en bra karakter.

  2. Blir spennende med tanke på at det er Hideo Nakata som er regissør. Ser at filmen har fått litt hard medfart. Det behøver ikke å bety at filmen er dårlig. Nok eksempler på akkurat det.

  3. Nei, men æ ska se den om nån daga. Har hørt anmelderan har sagt at den mangla spenning fra de to første filman.

    De e dumt. Så æ også førventa ikke så mye fra den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.