Visit my YouTube channel here.

Death at a Funeral (2010)

En hvit liten djevel.

De fleste ler av eller blir fortvilt når Hollywood lager nyinnspillinger som er unødvendige. Med spanske [Rec], Låt den rätte komma in og nå Death at a Funeral har vel Hollywood nå satt rekord i å lage nyinnspillinger av filmer som kun har noen få år på baken. Er dette nødvendig? Selvsagt ikke.

Jeg ristet på hodet når jeg hørte nyheten om at det skulle lages en nyinnspilling av en såpass ny film som Death at a Funeral. Ikke nok med det, originalen er britisk og man skjønner lett hva som blir sagt uten undertekster. Hvorfor skal da de hersens amerikanerne lage en nyinnspilling? Penger selvsagt, og at idetørken er på sitt verste nå om dagen.

Jeg blir redd når jeg setter på en komediefilm som blir dominert av afroamerikanere. De er høylytte og brautende, og humoren gjentar seg gang etter gang. Denne nyinnspillingen følger nesten originalen til punkt og prikke, bare at skuespillerne ikke klarer å få frem den herlige atmosfæren som den man fant i originalen. Hvor er Bill Cosby når vi trenger ham?

Afroamerikanere som prøver å stjele showet fungerer ikke, hører du det Tracy Morgan! Tracy Morgan er nok en slitsom afroamerikaner som byr på svært lite, nesten alle afroamerikanere byr jo faen meg på samme humor nesten hele tiden føles det ut som.

Det er ingen grunn til å se denne drittfilmen. Null sjarm, elendige skuespillere og en 99% kopi av originalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.