Visit my YouTube channel here.

Cop Out (2010)

Knock. Knock.

Cop Out var en film jeg ikke så frem til å se. En film der Kevin Smith kun står bak kameraet, han har ikke skrevet manus til Cop Out. Jeg skjønner ikke hvorfor han valgte å bli med på dette prosjektet når han selv ikke er den kreative delen. Hvem som helst kunne regissert Cop Out, følelsen av at Kevin Smith står bak kameraet er ikke her.

Jeg har fått en ny skuespiller på min hatliste, Tracy Morgan. Jeg hater, hater denne karen! Han er ikke morsom! Han er høyrøstet, har en kvalm stemme, spytter, og har null talent.

Tracy Morgan oppfører seg som en utemmet gorilla, Bruce Willis er tam og kanskje oppgitt over talentløse Tracy Morgan. Humoren stinker, manuset er elendig, jeg ville slå av filmen etter fem minutter. Jeg visste allerede da at dette ville ikke bli en hyggelig filmopplevelse.

Dialogen er ubeskrivelig dårlig. Tracy Morgan tror han er med i en sketsj, han har null innlevelse. Vi har nå fått afroamerikanernes svar på Orlando Bloom. Det er en person som redder Cop Out, Sean William Scott, selvsagt får han minst skjermtid. Skurken, spilt av Juan Carlos Hernández, er i samme klasse som Tracy Morgan. For en horribel rolletolkning, hva har Kevin Smith røykt? Jeg antar at Kevin Smith ikke hadde så mye å si når Cop Out ble spilt inn, han kommer vel før eller siden til å åpne sin morsomme munn der han forteller hvor mye Cop Out stinker.

En elendig kompisfilm uten sjel.

One thought on “Cop Out (2010)”

  1. Faktisk litt artig at du ikke likte denne filmen. Kevin Smith er en flink fyr, og derfor hadde jeg nok gledet meg litt for mye skjønner jeg. Skal se den da…. MEN ikke første pri nå etter denne omtalen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.