Visit my YouTube channel here.

Dick Tracy (1990)

dick tracy

Dick Tracy mot mafiaen.

Nå er det 23 år siden Dick Tracy ble lansert. På den tiden var jeg 14 år gammel, og jeg hadde ikke lyst til å se filmen i det hele tatt. Dette her var første gangen jeg så Dick Tracy, og det kommer absolutt til å være det siste gangen jeg sett dette makkverket av en gul film.

Dick Tracy er en film som kun irriterer. Skuespillerne er elendige, det samme er atmosfæren og de jævla stygge karakterene. Filmen er masete, den er visuelt jævla stygg og filmen har null sjarm. Nevnte jeg de stygge, jævla fargene fra helvete?

Warren Beatty regisserte og spilte hovedrollen i Dick Tracy. Den mannen har null utstråling, han er verdiløs som skuespiller, spesielt som en actionhelt. Jeg skal innrømme at jeg ikke har sett så mange filmer han har medvirket i, men jeg kjenner igjen en dårlig og tom skuespiller når jeg ser en.

Al Pacino er selvsagt grusom når han spiller en høylytt skurk. Al Pacino stinker noe så jævlig når han overspiller som han gjør her i Dick Tracy. Så har vi Madonna, den ekle mannen med dårlig sangstemme og null skuespillertalent. Jeg hater, hater den mannen, tilbake til Thailand med deg! Det blir ikke noe sex på deg med det første!

Jeg klarer ikke disse tegneseriebaserte filmene fra 90-tallet. Filmer som dette bringer vonde minner, det er et mareritt å se og huske at man så noen av disse patetiske møkkafilmene. Dick Tracy er tom, stygg og gul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.