Visit my YouTube channel here.

Maniac Cop 2 (1990)

You know, I feel like I’m a crusader against the whores of the world.

Maniac Cop 2 var favorittfilmen min i denne trilogien i mine yngre dager. Det var da jeg ble rørt av historien om Matt Cordell. Jeg tolket Maniac Cop 2 som en dramafilm som gjorde meg litt trist, for Matt Cordell var ikke en ond mann. Herlig å tenke tilbake på hvordan hjernen min fungerte da, ganske skremmende også.

Der den første filmen tok det litt for rolig, tar det helt av i oppfølgeren. Her er det mange drap, og nå har filmen blitt inspirert av Jason Voorhees. Matt Cordell er uovervinnelig, og slutten med et flammehav er herlig og energisk. Se mannen brenne!

En vill oppfølger som aldri står stille og som byr på latter og moro. Det er ikke til å legge skjul på at Maniac Cop 2 ikke er en kvalitetsfilm. Men ser man filmen med riktig innstilling, går det bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.